Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Фахівець з догляду за військовими тваринами провів семінари у Львові

​Відбулась зустріч із засновником благодійних фондів допомоги військовим тваринам та семінар на тему: "Надання першої допомоги домашнім тваринам". Про це повідомив в.о. ректора львівського ветуніверситету Іван Парубчак.

Днями Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відвідав Найджел Олсопп – засновник одного з найбільших у світі благодійних фондів допомоги військовим тваринам. 

Основною метою його приїзду було проведення навчальних семінарів для студентів Університету. Також обговорили з Найджелом Олсоппом плани  майбутньої співпраці його фондів з університетом.

У Найджела Олсоппа 30-річний практичний досвід: він ветеран Сил оборони – військовий кінолог, кінолог цивільної поліції, кінний поліцейський, доглядач зоопарку та рейнджер дикої природи; є автором понад 14 книг, експертом з догляду за військовими та службовими собаками; експертом з менеджменту утримання тварин у неволі та диких тварин.

На семінарі «Надання першої допомоги домашнім тваринам» учасники поділилися досвідом, як допомогти тваринам, поки надійде професійна допомога. 

Цей базовий семінар показав, як лікувати найпоширеніші невідкладні стани, такі як обробка ран, удушення, отруєння, а також, як робити штучне дихання собаці чи коту, тощо. 

Семінар проведено за підтримки БФ Ноузед Львів.

На семінарі «Нова система електронної ідентифікації тварин», який відбувся 27 вересня, була унікальна можливість ознайомитися з новою, спеціально розробленою для України програмою електронної ідентифікації тварин. 

Розробка програми, якою займалася Австралійська компанія microchips.com.au, – подарунок для України. Однією з переваг програми є легкість у користуванні, сумісність з іншими електронними базами в світі. Після презентації у Львові, вона буде представлена Держспоживслужбі у Києві.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ