Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Суд залишив без змін запобіжний захід Інні Іваночко, яка обвинувачується у державній зраді

Суд залишив без змін запобіжний захід Інні Іваночко, яка обвинувачується у державній зраді. Про це повідомили в пресслужбі Львівського апеляційного суду.

Напередодні, 31 липня 2023 року, у відкритому судовому засіданні у Львівському апеляційному суді розглянуто апеляційну скаргу захисниці обвинуваченої І. В. Іваночко на ухвалу слідчого судді Галицького районного суду м. Львова від 5 липня 2023 року про продовження строку дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

Ухвалою суду першої інстанції продовжено відносно обвинуваченої строк дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 2 вересня 2023 року, оскільки вона обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 111 КК України, що є особливо тяжким злочином.

Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Львівського апеляційного суду постановила залишити без задоволення апеляційну скаргу, а ухвалу слідчого судді Галицького районного суду м. Львова – без змін.

Нагадаємо, стороною обвинувачення зафіксовано понад 22 епізоди інкримінованої злочинної діяльності обвинуваченої з 2015 року до 22 лютого 2022 року щодо пропагандистської діяльності в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ