Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Здоров'я

Супрун відреагувала на критику Разумкова

В.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун дала відповідь на критику політтехнолога і голови партії "Слуга народу" Дмитра Разумкова. Про це Супрун висловилась на своїй сторінці у Facebook.

"Дмитрий Разумков, який уже найближчим часом скоріш за все займе цю посаду, в одному зі своїх останніх інтерв’ю для НВ сказав: “Я був у лікарнях у Василькові, де живу, і це, очевидно, не те, чого хочуть люди, я не бачу помітних результатів цієї реформи”. Стан лікарень у Василькові — це не наслідок змін, які ми здійснюємо, а причина, чому ми розпочали ці зміни", - написала Супрун.

Також вона зазначила, що така оцінка ситуації в лікарнях багато говорить про обізнаність спікера щодо того, які є етапи трансформації системи охорони здоров’я, та на яких рівнях вона вже розпочалась, а де ще ні.

"Природно було б припустити, що коли медичний напрямок є в пріоритеті, то політик виділив би час для того, щоб дослідити це питання більш ґрунтовно. Оскільки навчальний процес у Трускавці не містив медичного блоку (хоч ми і пропонували його туди включити) вкотре нагадаю базові речі щодо поетапності змін. Для майбутнього спікера розуміти специфіку таких змін вкрай важливо", - йдеться у повідомленні Супрун.

Супрун зазначила, що лише з 2020 року системні зміни розпочнуться на рівні поліклінік та лікарень по всій країні (у тому числі і в закладах Василькова).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ