Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Свободівець Ситник до екс-свободівця Качмарика: Головою бюджетної комісії ви вже не будете, не вислужуйтесь

Сьогодні, 3 листопада, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутат екс-свободівець, голова бюджетної комісії Ярослав Качмарик з голосу намагався внести до порядку денного питання щодо затвердження Програми підтримки апарату Львівської ОДА, але наштовхнувся на критику колишніх побратимів по партії.
 

Партія ВО «Свобода» кілька сесійних засідань підряд виступала проти цієї програми? і от Ярослав Качмарик на останньому сесійному засіданні запропонував внести це питання до порядку денного сесії.

Депутат від ВО «Свобода» Йосиф Ситник заявив, що це порушення регламенту, адже програму не обговорювали, і депутати не мали можливості підготуватися до її розгляду.

«Якщо це питання внесуть до порядку денного, то ми заблокуємо роботу сесії  на останньому питанні цієї каденції», - рішуче заявив Ситник.

Натомість Ярослав Качмарик сказав: «Людей звільняють з роботи. Давайте проголосуємо і дамо їм можливість хоча би гідно піти».

Ситник відповів Качмарику: «Вас у наступній каденції ні «Самопоміч», ні «Солідарність»  головою бюджетної комісії вже не призначить. Не вислужуйтесь. Майте гідність на кінець!».

Врешті «за» внесення цього питання до порядку денного проголосувало 57 депутатів, питання не розглядали.

Нагадаємо, що Йосифа Ситника на цих виборах не обрали до Львівської облради, а от Ярослав Качмарик став депутатом від ВО «Батьківщина».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ