Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тарасюк судитиметься з Кабміном

Борис Тарасюк, якого суд поновив на посаді міністра закордонних справ, позиватиметься до Кабінету Міністрів за те, що його не пустили на засідання уряду. Про це він заявив журналістам у Кабміні, після того, як його не допустили на сьогоднішнє засідання уряду.
"Ми маємо справу з протиправними діями з боку міністра Кабінету Міністрів і виконуючого обов’язки прем’єр-міністра", – сказав Тарасюк.  Крім того, Тарасюк наголосив, що він пред’явив ухвалу суду та указ Президента, яким йому доручено продовжувати виконувати свої посадові обов`язки.  "Я буду домагатися того, щоб були забезпечені мої права, як члена Кабінету Міністрів", – сказав Тарасюк, зазначивши, що звертатиметься до суду, який ухвалив рішення про призупинення чинності постанови Верховної Ради про його звільнення.
Тарасюк повідомив, що вказівку не пускати його на засідання уряду давав особисто міністр Кабінету Міністрів Анатолій Толстоухов.
Нагадаємо, що після того, як 1 грудня Верховна Рада 247-ма голосами звільнила Тарасюка з посади міністра закордонних справ, 5 грудня Президент Віктор Ющенко своїм указом доручив Тарасюку продовжувати виконувати обов’язки міністра закордонних справ, а Шевченківський районний суд Києва ухвалив рішення припинити дію ухвали Верховної Ради про звільнення Тарасюка з посади міністра закордонних справ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ