Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Те, що змінює місто. Запрошуємо на Інноваційна весна 2019

Прогресивні особистості, що виходять за рамки можливого і створюють неможливе. Люди з новим поглядом та без стереотипів вражають. Вони доводять, що все в наших руках. Про це все на форумі!

Інноваційна Весна 2019 - щорічна подія від Львівської міської ради, яка відкриває світ інновацій та підприємництва для містян Львова.

Три дні форуму, 24-26 травня в Tech Startup School, будуть наповнені нетворкінгом, знайомствами та обміном досвідом між студентами, компаніями та професіоналами-дослідниками з університетів.

Концепція події полягає у трьох частинах:

Науково-технологічна виставка, яку можуть відвідати жителі всього Львова та познайомитися з інноваційними новинками, а це близько до 50 винаходів - від робототехніки до штучного інтелекту

Конкурс Startup Pitching, на якому молоді винахідники зможуть “продати” свою ідею та виграти грошовий грант. Основними фокусними сферами проектів є: фінансові, харчові технології, біотех та відкриті дані.

Виступи від інноваторів, підприємців та стартаперів у рамках NovaTalking та лекторій про технології, де учасники зможуть надихнутися та дізнатися реальні деталі побудови стартапи та поїздок у США.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ