Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Топ-7 незаконних будівництв у Львові

Сьогодні, 30 січня, начальник Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у м. Львові Володимир Цабак розповів про об’єкти незаконного будівництва у Львові. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо, відвідавши звіт за діяльність ДАБІ у 2017 рік.
1/1

1) Будівництво трьох зблокованих індивідуальних житлових будинків, котеджного типу на вул. Скнилівська у м. Львові. Замовник будівництва: гр. Балух В.А.

Об’єкт збудований без затвердженої належним чином проектної документації та  без відповідних документів, які дають право виконувати будівельні роботи.

1/1

2) Будівництво багатоквартирного житлового будинку із вбудовано-прибудованими приміщення по вул. На Нивах. Замовник будівництва: гр. Федорів Г.Ф.

Об’єкт збудований без відповідного документа,  що дає право на виконання будівельних робіт.

1/1

3) Багатоквартирний житловий будинок із офісним приміщенням на першому рівні на вул. Личаківська, 259 у м. Львові. Замовник будівництва: ТОВ «Лідер Моноліт»

Будівельні роботи здійснюються без отримання вихідних даних - містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки, без належним чином розробленого та затвердженого проекту на будівництво, а також внесено недостовірні дані в декларацію про початок виконання будівельних робіт №ЛВ083142380311 від 26.08.2014, в результаті чого реєстрацію вказаної декларації на початок виконання будівельних робіт було скасовано

1/1

4) Багатоквартирний житловий будинок на вул. вул. Т. Шевченка, 307а. Замовник будівництва: ТОВ «Каньйон»

Будівельні роботи здійснюються без реєстрації декларації про початок виконання підготовчих робіт,  без реєстрації декларації про початок виконання будівельних робіт, а також з ознаками недотримання  містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки та використання земельної ділянки, яка не відведена для будівництва багатоквартирного житлового будинку.

1/3

Об’єкти що будуються за участю ПАТ «ІРОКС»

5) Будівництво багатоповерхових житлових будинків на вул. Шевченка, 418.

6) Будівництво багатоповерхових житлових будинків із вбудованими нежитловими приміщеннями на вул. Антонича-Майданна.

7) Багатоквартирний житловий будинок з нежитловими приміщення та підземною автостоянкою на  вул. Тернопільська, 42.

Порушення вимог законодавства полягають у наступному:

Відсутні документи на право землекористування;
Відсутні вихідні дані на проектування (містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки).

1/1
Олена Ляхович, Гал-інфо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ