Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Торгові ряди на площі Липневій у Львові ліквідували остаточно

Сьогодні, 18 квітня, представники міліції разом із представниками виконавці вповністю знесли торгові ряди з площі Липневої у Львові. Міліціонери грубо виштовхували працівників базарчику з робочих місць, незважаючи на той факт, що губернатор Львівської області М. Костюк на зустрічі з підприємцями та активістами ВК «Наступ» та ГО «Львівський народний ринок» сьогодні дав особисте розпорядження про заблокування демонтажу торгових рядів на площі Липневій. Про це повідомили у ВК "Наступ".

"На момент втручання виконавців, більшість підприємців мали на руках документи на право власності на торгові столи, однак це не зупинило ані міліціонерів, ані представників виконавців, котрі , до слова, не представили жодного документу, який дає право вчиняти такі дії", - було сказано у повідомленні. 

Також голова ВК «Наступ» Р. Секела повідомив: «Підприємцям запропонували 60 торгових місць на ринку Привокзальний та 30 на Добробуті, однак при розмові з керівництвом цих торгових комплексів виявилось, що це неправда, оскільки на цих ринках взагалі не існує вільних місць. Наша влада грубо викинула цих людей на вулицю, обдуривши їх та позбавивши навіть теоретичної можливості відстояти своє правоторгувати на Липневій. Мені соромно, що Львівська мерія використовує такий бандитський підхід до вирішення справ».

Нагадаємо, що сьогодні, 18 квітня, вранці торговці з Малехова та Грибовичів перекрили дорогу на Львівське сміттєзвалище, що в Грибовичах. Так вони протестують проти того, що 5 квітня "Беркут" демонтував їхні торгові місця на площі Липневій у Львові. Дорога перекрита досі. Потестувальники збираються ночувати. О 15.00 відбулася нарада у Львівській ОДА, однак сторони не дійшли згоди: торговці категорично вимагають, щоб їм повернули площу Липневу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ