Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Три популярні сервіси для перевірки інформації про українські компанії

Зараз, щоб перевірити тут чи іншу компанію, а також отримати про неї якомога більше інформації, достатньо просто відкрити браузер і завітати на спеціальний сервіс, де всього в кілька кліків можна отримати дані, що вас цікавлять.

Такі сервіси забезпечують доступ до даних про реєстрацію компаній, фінансові показники, керівництво та інші релевантні відомості, що допомагають зробити обґрунтовані висновки та прийняти правильні рішення. Навіть якщо вас цікавить Кредитна історія Вашого підприємства, тут можна знайти й таку інформацію.

Зрозуміло, у Всесвітньому павутинні можна натрапити на чималу кількість ресурсів, де можна перевірити будь-яку українську компанії, але зараз ви виокремимо трійку найкращих та найефективніших.

Українське бюро кредитних історій

Дуже зручний та практичний сервіс перевірки компаній, який гарантує швидкий та ефективний пошук даних про суб’єкти господарювання, які беруться з держреєстрів та інших відкритих джерел.

Як користуватися сервісом від «Українського бюро кредитних історій»:

  • Заходимо на сайт ресурсу, у спеціальному полі пошуку вводимо дані про компанію, яка вас цікавить (назва, ЄДРПОУ, ІПН тощо);
  • Тиснемо на кнопку «Перевірити»;
  • Отримуємо детальну інформацію щодо підприємства.

Насправді використовувати цей сервіс для пошуку інформації щодо компаній дуже легко і просто, а головне, це займає лічені хвилини.

Опендатабот

Ще один популярний сервіс, з допомогою якого можна дізнатися більше про компанію. Ресурс доступний як у безкоштовній, так і у платній версії (функціонал розширений у рази). Його можна юзати в популярних менеджерах, зокрема Телеграм, Viber, Messenger від Facebook.

YouControl

Також платний сервіс, де можна знайти досьє на будь-яку українську компанію або фізичну особу-підприємця. Має безкоштовну версію, але вона дещо обмежена, а деяка інформація у ній прихована, але можна обрати один з двох платних тарифів, який дає користувачеві куди більше даних про бізнес.

Отже, використовуючи такі сервіси, ви зможете отримати доступ до ключової інформації про компанії, зокрема їх статус, зареєстровані адреси, податкові номери та інші подробиці, які дозволять вам оцінити їхню надійність та репутацію на ринку. Тобто наявність і доступність таких сервісів сприяє прозорості та додає впевненості, якщо мова йде про налагодження співпраці, а також допомагає запобігти всі можливі ризики.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ