Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Триває реєстрація на VIII Всеукраїнський форум місцевого самоврядування

КУ Інститут міста нагадує про реєстрацію на VIII Всеукраїнський форум місцевого самоврядування, який відбудеться 10-11 червня.

 Серед спікерів Форуму будуть представники органів місцевого самоврядування, Міністерства регіонального розвитку, міжнародних організацій, дипломатичних установ, депутати Верховної Ради і громадські активісти.

Учасниками події стануть вже понад 1000 осіб, які зацікавлені у розвитку своїх громад. Цьогоріч подія відбудеться в онлайн-режимі. Слухачі можуть долучитися до трансляції на сторінці Інституту міста у Facebook або на Youtube-каналі за посиланням у особистих листах, які будуть надіслані організаторами після завершення реєстрації 31 травня.

На Форумі розглянуть такі теми як:

- вимірювання ефективності органів місцевого самоврядування;

- залежність інвестицій від доброчесності міської влади;

- аналіз завершення реформ місцевого самоврядування;

- значення успіху фінансової децентралізації від ступеня участі членів територіальних громад у процесах управління ресурсним потенціалом - інформування та залучення населення на всіх етапах прийняття рішень локального значення (кампанія прозорого управління місцевими фінансами);

- реформування ДАБІ 2.0 і інші питання містобудування.

Також спікери обговорять питання змін до Податкового кодексу України та реверсних дотацій на засіданні круглого столу комітету ВРУ з питань організації державної влади. 

Під час панельної дискусії «Реформа врядування та фінанси органів місцевого самоврядування» мери різних міст України будуть обговорювати розвиток громад в рамках виконання завдань від Міністерства регіонального розвитку України та необхідність внесення змін до Конституції України про нові територіальні одиниці. 

Детальна інформація та реєстрація на VIII Всеукраїнський форум місцевого самоврядування за посиланням: https://bit.ly/30RuwSo. 

Форум місцевого самоврядування у Львові щороку стає платформою для обміну досвідом, обговорення та аналізу актуальних проблем і перспектив у сфері місцевого самоврядування, а також підбивання підсумків реформи децентралізації. Щороку учасниками події стають понад 300 міських голів та представників місцевого самоврядування зі всіх областей України, представники Міністерства розвитку громад та територій, депутати Верховної Ради України, представники міжнародних організацій, дипломатичних установ та громадського сектору. 

Посилання на подію у Facebook: https://www.facebook.com/events/463154671533955 

Організатори Форуму: Комунальна установа Інститут міста та Львівська міська рада. Також партнери заходу: GIZ Ukraine , Integrated Urban, Development in Ukraine, Антикорупційна ініціатива ЄС, Програма DOBRE, Hanns Seidel Stiftung Ukraine, Асоціація міст України, ПУЛЬС Децентралізаційний марафон, Transparency International Ukraine, Transparent cities/Прозорі міста, ЄВРОРЕГІОН "КАРПАТИ - УКРАЇНА"

Акредитація для журналістів за посиланням.

Контактна особа: Дарина Мендела, тел.: (066) 101 65 50, ел. пошта.

Детальніше про Форум тут.

Нижче можна переглянути інтерв’ю із директором КУ Інститут міста Олександром Кобзаревим, щодо особливостей проведення цьогорічного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ