Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Центр "Джерело" організовує свято та збір коштів на платформі dobro.ua

"Любимо! Піклуємось! Захищаємо!" – під таким слоганом 1 червня о 10.00 год розпочнуть дитяче свято у центрі "Джерело", що відображає місію та діяльність Центру. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

Враховуючи карантинні обмеження, діти та молодь будуть мати розваги по групах та філіях центру.

"На жаль, ми не можемо запросити на наше свято гостей, волонтерів та усіх друзів, але ми запрошуємо волонтерів доєднуватись до створення кампаній або фінансової підтримки центру у будь-якому розмірі за лінком.

Щоб мати можливість щоденно приймати в комфортних, зручних та доступних умовах більш ніж 250 дітей, "Джерело" витрачає багато коштів на утримання будівлі та оплату комунальних послуг. Світло, газ, вода, охорона, обслуговування ліфтів – це те, від чого центр таких масштабів не може відмовитись. Допоможіть нам зібрати 100 тисяч гривень для того, щоб залишатись теплим, комфортним та безпечним місцем для дітей та молоді з інвалідністю, для яких "Джерело" – другий дім.

Ми любимо, піклуємось та захищаємо дітей 365 днів у році, це є нашою місією та візією, а 1 червня, у День захисту дітей, хочемо це ще раз сказати та голосно. Адже подарунки повинні бути корисними! Найкращим подарунком для дітей та їхніх сімей буде важлива, вчасна та професійна підтримка, можливість дитиною відвідувати заняття та програми центру. Наперед дякуємо за внески у будь-якому розмірі. Разом добро робити просто!", - повідомили у центрі "Джерело".

Довідка

Навчально-реабілітаційний центр "Джерело" заснований в 1993 році, з ініціативи батьків дітей з інвалідністю та волонтерів з Канади. За більш ніж 27 років роботи центру, допомогу отримали понад 7 500 дітей та молоді, віком від кількох тижнів до 45 років. Сьогодні  у "Джерелі" щодня займаються понад 250 дітей та молодих осіб з інвалідністю.

Щомісяця близько 300 родин, в яких виховуються діти з порушеннями розвитку отримують   консультаційний супровід та реабілітаційні послуги. Центр фінансується за кошти міського бюджету (75 %),  інша ж частина – це благодійні надходження.

http://www.dzherelocentre.org.ua/

https://www.facebook.com/Dzherelo

Контактна особа для ЗМІ: Наталя Сіреджук, тел.067 774 69 20.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ