Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Церква молиться за чесні вибори – Патріарх Філарет

Святійший Патріарх Філарет 29 березня 2019 року взяв участь у презентації об’єднаного штабу «Контроль за виборами. Громадянське суспільство в дії».

У своєму слові Святійший Владика наголосив на тому, що Церква була, є і буде з українським народом та молиться за чесні вибори.

"Церква, яка завжди була з народом, є і буде з українцями, не може стояти осторонь від того, що відбувається зараз. Як ми всі добре знаємо агресор не переміг нас на війні, хоч війна ще продовжується, але він бачить, що перемоги за ним не буде, тому концентрує свої сили на іншому фронті, на внутрішньому фронті. Зараз таким приводом для своєї активізації є вибори. І направлені великі інтелектуальні та фінансові сили, для того, щоб вибори ці зірвати або визнати потім їх недійсними. Наше завдання – зробити все для того, щоб ці вибори відбулися, вони були згідні із нашими законами українськими. Церква молиться за чесні вибори, адже ми на засіданні Священного Синоду прийняли відповідне звернення до всього єпископату, духовенства і віруючих" – сказав Патріарх Філарет.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ