Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тягнибоку сподобалося те, що Ющенко приїхав, але не сподобалося те, що він сказав

«Позитивним кроком Президента Ющенка є те, що він приїхав на урочистості  присвячені 150-річчю від дня народження письменника Івана Франка, оскільки останнього  дуже довгий час просто недооцінювали. Але з іншого боку мене вразила риторика Президента, котра стосувалася національної єдності», - зазначає голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок, коментуючи кореспонденту «Гал-info» участь Віктора Ющенка в урочистостях, присвячених 150-річчю Івана Франка в неділю у Львові.

Олег Тягнибок, аналізуючи промову Президента Ющенка, ладен дорікнути його спічрайтерам  та іміджіологам за погану підготовку візиту на Львівщину. «Відверто скажу, мені не сподобалося те, що говорив Ющенко. Як можна говорити, що українці різні, що у нас є схід і захід, що ми не однієї крові і в кінці саме на це звалювати всі проблеми, які є в державі. Як на мене, то слова Президента можна розцінювати, як міну сповільненої дії, яка з часом може стати загрозою для національної єдності», - додає Олег Тягнибок.
Нагадаємо, учора, 27 серпня, Президент України Віктор Ющенко взяв участь в урочистостях з нагоди 150-ї річниці з дня народження Івана Франка, що відбувалися у селі Нагуєвичах Дрогобицького району та Львові.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ