Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тищенко розповів, чи домовлятиметься з Путіним щодо Донбасу

Депутат розповів, чим займатиметься в новій групі й для чого її створили.
Фото: УНІАН

Народний депутат Микола Тищенко зі "Слуги народу", який раніше заявив про участь у Парламентській законодавчій групі щодо Донбасу, розповів, чи спілкуватиметься з президентом РФ Володимиром Путіним.

Як передає УНІАН, в ефірі каналу "Україна 24" він також уточнив, що став учасником парламентської групи, а не переговорної.

"Треба не вводити суспільство в оману і називати речі своїми іменами. Створено Парламентську групу. Куди увійшли відповідальні довірені професійні люди, щоб створювати комунікацію, об'єднувати робочу групу тристоронню з парламентом, і вже через парламент доносити інформацію до суспільства", - сказав він.

За словами депутата, парламентарі вже зустрілися з деякими членами мінської ТКГ.

"Кожен з нас несе смислове навантаження як народний депутат, як людина, яка розбирається в тій чи іншій сфері. Я як заступник голови Комітету інфраструктури маю свої напрямки - і кожен ось так за напрямками. Вже була перша зустріч, яка пройшла продуктивно. На ній був перший президент Кравчук. Він поставив нашу групу в інформаційне поле. Там були ще люди, які входять до ТКГ. Але ми поки домовилися, що не коментуємо ні суть зустрічі, ні результати, поки не буде на те спільного рішення", - сказав Тищенко.

Він прокоментував заяви свого колеги по фракції Олександра Качури, який сказав, що Тищенко теж володіє дзюдо, а значить, може боротися з Путіним

"Я не буду домовлятися з Путіним. Точка. У дзюдо є мій коронний кидок - будь-який той, хто хоче, може випробувати - це кидок через коліна. Тому наша країна настільки сильна і настільки добре розбирається в дзюдо, що ми переможемо будь-якого суперника", - стверджує він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ