Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У горах Закарпаття затримали групу порушників кордону

Учора вдень прикордонники відділу «Великий Березний» спільно з оперативним співробітником загону затримали п'ятірку чоловіків, які намагалися у незаконний спосіб дістатися Словаччини. Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.
Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Групу правопорушників зупинили у прикордонні під час проведення заходів з перевірки. Усі мали при собі паспортні документи громадян України і виявилися жителями Київщини.

Правоохоронці встановили, що порушники дісталися Закарпаття потягом і від кінцевої зупинки рухалися пішки гірською місцевістю у напрямку Словаччини. Вони орієнтувалися за онлайн картами, завантаженими у мобільні телефони. Чоловіків зупинили поблизу населеного пункту Кострино Ужгородського району. Вони визнали намір незаконно перетнути державний кордон.

Затриманих доправили у прикордонний підрозділ з метою з’ясування усіх обставин справи та притягнення до відповідальності за ч. 2 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Справу буде передано до суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ