Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У громадах Львівської ОТГ відремонтували 24 вулиці

У громадах Львівської ОТГ на 10 вулицях закінчили капітальний і поточний ремонти, на ще 14-ти - зробили ямковий ремонт та грейдерування, а чотири наразі ще ремонтують.
фото - Львів. Агломерація

Про це інформує пресслужба Львівської МТГ у фейсбуці.

Загалом здійснити поточні, капітальні, ямкові ремонти та грейдерування вдалося на 24-х вулицях громад, які об’єдналися у Львівську ТГ. Деякі із капітально відремонтованих вулиць, як, до прикладу, у Підбірцях чи в Рясне-Руському, донедавна були ґрунтовими. 

Найбільше відремонтували вулиць у Рясне-Руській та Грибовицькій громадах. Так, у Великих Грибовичах зробили поточний ремонт вулиць Залужної, Молодіжної, Франка, а також грейдерування вулиць Коновальця і Стуса. У Малих Грибовичах – грейдерування вулиць Вербівка, Долинна та  Зелена. А також відремонтували міст, який сполучає вулицю із центром села і містом. Водночас відремонтували відрізок дороги у селі Збиранка.

  • У Рясне-Руському бруківкою вимостили вулицю Польову та відремонтували ще три вулиці. До кінця року тут мають асфальтувати вул. В. Великого, яка є ґрунтовою і давно потребує асфальтного покриття.  
  • У Підбірцях капітально відремонтували вулицю Залізничну.
  • У Дублянах, Лисиничах та Підбірцях зробили ямкові ремонти на 5-ти вулицях та ще на 4-х – у Рудному. 
  • У Винниках Львів капітально ремонтує вулиці Франка, Ломоносова та Калнишевського. А у Брюховичах – вулицю Ясну. 

Уже до кінця цього року Львів має розпочати ремонти вулиць у Зарудцях, Рясне-Руському та Брюховичах. У Зарудцях навіть відбулися тендери, тож роботи мають розпочати вже найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ