Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Лондоні хочуть провести концерт для однієї руки, щоб розповісти про проєкт НЕЗЛАМНІ

Міський голова Львова Андрій Садовий під час зустрічі з представниками Торгово-промислової палати Лондона та Корпорації Лондона обговорив з ними різні варіанти співпраці.
Фото: ЛМР

Про це інформує пресслужба міськради. 

«Львів мало не щодня приймає нових поранених, тому нам важливо мати екосистему реабілітації НЕЗЛАМНІ. Мова йде не лише про медичну допомогу, а й про протезування, психологічну, соціальну, фізичну реабілітацію. Побудова такого центру дасть нам змогу ділитись досвідом з усією країною, допомагати всім українцям. Сподіваюсь, що ми зможемо з вами налагодити добру співпрацю і разом втілити в життя цей проєкт», – наголосив Андрій Садовий.

Під час зустрічі мер Львова презентував гостям проєкт екосистеми реабілітації НЕЗЛАМНІ та розповів про концерт для фортепіано для лівої руки, який виконують у львівській лікарні. У межах розмови з’явилась ідея зробити концерт у Великій Британії, де будуть виконувати музику українських композиторів (зокрема і Сергія Борткевича – твір для лівої руки). Також на цьому концерті британцям презентують проєкт НЕЗЛАМНІ.

«Ми чудово розуміємо важливість реабілітації, як фізичної, так і психологічної. Приємно, що ви не робите тимчасовий проєкт, а постійний, який буде працювати для вашої країни й після перемоги. Зробимо все можливе, щоб вам допомогти», – наголосив Річард Бердж, генеральний директор Торгово-промислової палати Лондона.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ