Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській прокуратурі нагородили переможців щорічного конкурсу творчих та наукових робіт

У вівторок, 24 квітня 2019 року, в прокуратурі Львівської області відбулося нагородження переможців другого щорічного конкурсу творчих та наукових робіт студентів, проведеного на тему: "10 кроків прокурора до подолання корупції".

У конкурсі взяли участь студенти Львівського національного університету імені Івана Франка, Національного університету "Львівська політехніка", Львівського державного університету внутрішніх справ, Львівського торговельно-економічного університету, Львівського університету бізнесу і права, які навчаються за спеціальністю "Право".

У своїх творчих та наукових роботах студенти відображували способи боротьби з корупцією, вказували на недоліки та шляхи їх усунення.

Також у роботах конкурсантів журі відзначило нові, прогресивні, сучасні та європейські ідеї щодо змін підходів у роботі прокурора.

Так, за результатами конкурсу переможцями Львівщини стали Анна-Марія Ольховська (Національний університет "Львівська політехніка"), Юлія Воловець (Національний університет "Львівська політехніка") та Іван-Ростислав Шутка (Львівський національний університет імені І.Франка).

Заступник прокурора області Андрій Голомша привітав переможців та вручив від імені очільника відомства нагороди усім учасникам.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ