Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівському університеті ім. І.Франка утворили Громадську раду

У Львівському національному університеті ім. Івана Франка утворили Громадську раду. Це відбулося вчора, 17 травня, під час засідання Конференції трудового колективу ЛНУ, - повідомили на офіційній сторінці навчального закладу у Фейсбук.

Під час засідання Вченої Ради Університету, яке відбулося напередодні 16 травня, було погоджено кандидатури претендентів на членство у Громадській раді. Відтак, Конференція трудового колективу більшістю голосів затвердила «Положення про Громадську раду» та її персональний склад.

Отож, до Громадської ради обрали: доцента кафедри цивільного права та процесу Юліана Бека, доцента кафедри соціального права Володимира Бурака, доктора фізико-математичних наук, професора Тараса Банаха, доцент кафедри оптоелектроніки та інформаційних технологій Юрія Корчака, завідувача кафедри фізіології людини і тварин, доктора біологічних наук, професора Володимира Манька, завідувача кафедри міжкультурної комунікації та перекладу, доктора філологічних наук, професора Аллу Паславську, завідувача резервно-обмінного фонду Наукової бібліотеки Мирославу Колодій, голову Студентського уряду Яну Пекун, студентку четвертого курсу філологічного факультету Юлію Василець.

Додамо, що Громадська рада є постійно діючим органом Конференції трудового колективу, який функціонує на громадських засадах і здійснює громадський контроль за виконанням рішень Конференції. Раду обирають строком на один рік.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ