Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові безготівковою оплатою на трьох міських маршрутах скористалося понад 13 тис. пасажирів

За три тижні безготівковою оплатою у міських маршрутах №1А, №3А та №10 скористалося понад 13 тис. пасажирів. Загалом, з 5 червня ці автобуси перевезли понад 306 тис. пасажирів, з них більше 80 тис. – пільговики. Готівкою оплатили понад 213 тис. пасажирів.
Фото ЛМР

Про це інформують у пресслужбі ЛМР. 

За цей час контролери ЛКП «Львівавтодор» виявили близько 600 пасажирів, які хотіли скористатися пільговим проїздом, хоча їхні пільги не надають права здійснювати пільговий проїзд у громадському транспорті Львівської МТГ. Наразі цих пасажирів не штрафували, але коли запрацює безготівкова оплата проїзду у всьому громадському транспорті, вони ризикують отримати штраф, якщо не сплачуватимуть за проїзд.

«Також наші контролери на вказаних маршрутах виявили близько 1300 пасажирів, які хотіли здійснити поїздку без сплати за проїзд», - додали у ЛКП «Львівавтодор».

Нагадуємо перелік пільгових категорій людей, які можуть безоплатно оформити пільгову ЛеоКарт та, відповідно, користуватися громадським транспортом Львова на безоплатній основі.

Додамо, з цього тижня безготівкова оплата проїзду доступна на ще двох маршрутах. Відтак, станом на сьогодні безконтактна оплата проїзду в тестовому режимі діє на п'ятьох автобусних маршрутах - №1А, №3А, №5А, №10 та №62.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ