Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові читачі бібліотек можуть брати книжки в одній філії, а повертати в іншу

Львівська муніципальна бібліотека нагадує, що відвідувачі можуть брати книги в одній філії, а повертати у будь-якій іншій. А також, якщо у тій бібліотеці, яку ви звикли відвідувати, немає необхідної книжки, бібліотекар може подивитись в електронній системі і підказати вам, де її можна взяти.

Про це повідомляють в ЛМР. 

У 2023 році у Львові створили єдину мережу публічних бібліотек – Львівська муніципальна бібліотека. Ця установа об’єднала Централізовану бібліотечну систему для дітей та Централізовану бібліотечну систему для дорослих міста Львова, тож відтоді користувачі бібліотек, реєструючись в одній з філій, стають читачами одразу усіх 49 бібліотек Львівської громади незалежно від місця проживання.

Це дозволяє користувачам взяти книгу в одній філії, а здати у будь-якій іншій. Всі книги видають терміном на 21 день.

Також варто зазначити, що всі бібліотекарі користуються єдиним електронним каталогом Львівської муніципальної бібліотеки, тож можуть з легкістю підказати відвідувачам, в якій філії є та чи інша книга.  

Загалом у Львівській муніципальній бібліотеці проводять чимало цікавих заходів, тож рекомендуємо підписуватись на її сторінку у Facebook, слідкувати за подіями, проєктами та оновленнями.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ