Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові для військових закуплять сезонне обладнання на понад 140 тис. грн.

Місто підтримує бійців АТО та забезпечує їх матеріально-технічними засобами на передовій. На суму понад 140 тис. грн. для військових закуплять сезонне обладнання та необхідні речі і передадуть військовій частині А 0284. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет Львівської міської ради 28 квітня.

«Оскільки зима перейшла у весняно-літній період, є необхідність забезпечення військових легшим одягом, формою і взуттям, тактичними рукавицями і ременями, а також необхідною гарнітурою для спостережень і зв’язку», - пояснює керівник КП «Адміністративно-технічне управління» Тарас Вітик.

Зокрема, закуплять та передадуть нашим захисникам комплект форми, черевики з високими берцями, тактичні ремені для автомата і тактичні рукавиці, лазерний далекомір, навушники, дизельний генератор (мініелектростанція) та поліетиленові мішки. Також – білизну (футболки, труси та літні шкарпетки). Засобів закуплять на загальну суму 143 тис. грн. 

Закупівлю та передачу засобів здійснює КП «Адміністративно-технічне управління» відповідно до Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців м. Львова. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ