Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові хочуть встановити рекорд України з декорування бойківських Великодніх пасок

З оздоблених пасок буде викладено символічний Тризуб, після чого їх передадуть українським захисникам та внутрішньо переміщеним особам. Участь у встановленні всеукраїнського рекорду можуть взяти всі бажаючі.

8 квітня 2023 р. у Львівському палаці мистецтв (вул.Коперника, 17) в 13.00 в рамках волонтерського проекту «Паска Нескорених» відбудеться унікальний захід, під час якого буде встановлений рекорд України з декорування понад 1000 бойківських Великодніх пасок.  

Організатори запрошують всіх львів’ян та гостей міста долучитись до творчого процесу прикрашання пасок та символічного викладання їх у формі малого національного герба. Після встановлення рекорду всі прикрашені паски будуть передані українським захисникам та внутрішньо переміщеним особам. Варто відмітити, що паски-рекордсменки будуть випікатись за старовинним карпатським рецептом на дровах без додавання штучних інгредієнтів. 

Під час заходу в рамках проєктів “1000 дронів для України” та “Паска Нескорених” відбудеться волонтерська акція «ДОНАТЬ НА ПТАШКУ - ОТРИМАЙ ПАСКУ», під час якої кожен учасник, за бажанням, зможе зробити пожертву на дрони та отримати смачну традиційну Бойківську паску.  

Запрошуємо Вас розділити радість у переддень світлого великоднього свята, з користю провести час і взяти участь у встановленні Великоднього рекорду України. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ