Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові іноземець вербував українок для сексуальної експлуатації за кордоном

У Львові правоохоронці викрили іноземця, який вербував українок для сексуальної експлуатації за кордоном 35-річного громадянина однієї з країн Західної Європи.
фото - пресслужба Нацполіції Львівської області

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

Як з'ясували правоохоронці, іноземець прибув до України та завербував п’ятьох молодих жінок віком від 20 до 28 років для подальшої сексуальної експлуатації в країні свого проживання у Західній Європі. 

Зловмисник переконав українок, що за послуги інтимного характеру вони будуть отримувати від 12 до 15 тисяч євро на місяць, а також будуть забезпечені безкоштовним проживанням, харчуванням та охороною.

7 лютого слідчі Львівського районного управління поліції №1, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури повідомили іноземцю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 149 (Торгівля людьми) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі терміном від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід - тримання під вартою із правом внесення застави.

​Зловмисника викрили співробітники Міграційної поліції спільно з оперативниками Управління протидії кіберзлочинам у Львівській області та їх колегами з Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ