Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

На турнірі з чирлідингу у Львові зібрали 130 тис. грн для дитячого опікового відділення

1-2 червня у Львові на велотреку СКА (навчально-спортивна база літніх видів спорту МО України) відбувся всеукраїнський турнір з чирлідингу Cheerleading Super Cup. Про це повідомляє ЛМР.
Фото: ЛМР

Cheerleading Super Cup став наймасовішим чирлідинговим турніром на заході України за всю історію, зібравши майже 1500 учасників.

Під час його проведення було втілено одразу дві благодійні ініціативи. Завдяки благодійному збору, зініційованому президентом Львівської обласної федерації чирлідингу та клубу Lviv Angels Наталею Блажко, вдалося зібрати 130 660 грн для опікового відділення центру UNBROKEN Kids.

Також було запущено благодійний танцювальний челендж #steel_heart_challenge, який розпочали чирлідерки Lviv Angels спільно з Українською освітньою платформою. Впродовж місяця челендж мандруватиме у соцмережах до всіх, хто вміє і не вміє танцювати. Учасники челенджу зможуть допомогти розвитку опікового відділення найкращого світового зразка центру UNBROKEN Kids.

А тепер про здобутки клубів Львівщини:

Lviv Angels (у тому числі – ДЮСШ ім. Д.Оббаріуса та КДЮСШ ім. Дмитра Сидорука) – 112 комплектів нагород (золото – 41, срібло – 42, бронза – 29);

Nancy Dolls – 55 (золото – 28, срібло – 17, бронза – 10);

BeLLa – 11 (золото – 3, срібло – 7, бронза – 1);

Acromoves (Львів) – 9 (золото – 4, срібло – 3, бронза – 2);

Mavky – 7 (золото – 3, срібло – 2, бронза – 2);

ДЮСШ «Тризуб Плюс» (Давидів) – 5 (золото – 2, срібло – 3);

Fenix (Червоноград) – 4 (срібло – 2, бронза – 2).

Також на Cheerleading Super Cup змагалися спортсмени Івано-Франківська, Рівного, Тернополя, Києва та Кам'янського.

Нагадаємо, що цими змаганнями львівські чирлідери закрили змагальний сезон в Україні. Але продовжують інтенсивну підготовку, адже попереду – Чемпіонат Європи (25-30 червня), на якому виступатимуть чимало представників Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ