Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові обговорювали питання інвестицій в відбудову України

У Львові триває форум "Європейські стандарти роботи із міжнародними інвесторами: як залучати приватні інвестиції не чекаючи відбудови та закінчення війни"
Роман Грицевич

Сьогодні, у стінах міської Ратуші відбувається форум "Європейські стандарти роботи із міжнародними інвесторами: як залучати приватні інвестиції не чекаючи відбудови та закінчення війни".

Під час форуму учасники мають можливість заслухати виступи експертів Польської Агенції Інвестицій і Торгівлі (ПАІТ) щодо стандартів роботи та можливостей залучення міжнародних інвестицій. 

У заході бере участь депутат фракції "Європейська Солідарність" у Львівській міськраді Роман Грицевич.

"Метою сьогоднішнього форуму є підвищення інституційної спроможності українських громад. Тому що спроможні громади – це основа ефективного відновлення України. Дуже важливо громаді, депутатам зокрема розуміти як шукати міжнародних партнерів і як ефективно з ними працювати. Відчувати культурні відмінності у міжнародних контактах та елементах ділового етикету. Дякуємо організаторам!", - прокоментував Роман Грицевич.

Додамо, форум об’єднав представників понад 10 українських громад: Київської, Житомирської, Вінницької, Полтавської, Миколаївської, Черкаської, Рівненської, Чернігівської, Чернівецької та Тернопільської.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ