Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові проведуть форум з розвитку та підтримки сімейних форм виховання

1 грудня у Львові відбудеться Форум з розвитку та підтримки сімейних форм виховання «Дитина.Мрія.Родина», на якому обговорять найактуальніші питання щодо усиновлення чи створення прийомної сім’ї.

Про це повідомляє ЛМР. 

На захід запрошено представників органів державної влади та місцевого самоврядування, спеціалістів служб у справах дітей, соціальних працівників та батьків-вихователів, прийомних батьків, усиновителів та тих, хто лише планує прийняти у свою родину дитину, а також тих, хто зростав у ДБСТ, благодійні фонди, організації та добродіїв, які підтримують і дітей і батьків та допомагають їм на різних етапах.

На форумі обговорюватимуть такі питання:

·   як громади співпрацюють та підтримують сім’ї, у яких зростають прийомні діти або дитячі будинки сімейного типу;

·   які запитання та труднощі можуть виникнути у кандатів на усиновлення чи створення прийомної сім’ї;

·   психологічні проблеми та досвід тих, хто є прийомними батьками, чи батьками-вихователями із тими, хто лиш думає ним стати;

·   співпраця з представниками влади та фондами.

Форум організовують: управління «Служби у справах дітей» Львівської міської ради спільно з Благодійним фондом «Рідні», Національним офісом дітей та молоді «ДІйМО» у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ).

Форум «Дитина. Мрія. Родина» відбудеться 1 грудня з 10:00 до 17:00 у Львові, за адресою: вул. Листопадового чину, 8 (готель BANKHOTEL).  Початок реєстрації – о 9:00 год.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ