Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові «Самопоміч» висунула кандидатів

Сьогодні, 22 вересня, відбулися збори Львівської міської організації Політичної партії «Самопоміч», з метою висунення кандидатів до Львівської міської ради та кандидата на міського голову Львова. Присутні делегати підтримали кандидатури одностайно. Про це повідомили у Львівській міській виборчій комісії.
Фото ВВС

Голосування за кандидатів до Львівської міської ради та за кандидата на міського голову Львова (теж – щодо Винник, Брюхович, Рудного)  відбулося  відразу після голосування щодо висунення кандидатів до Львівської обласної ради.

Загалом до Львівської міської організації Політичної партії «Самопоміч» входить 21 член, з яких 12 були делегатами і брали участь в голосуванні. Рішення було прийнято одностайно. «Явних порушень щодо процедуру не було», - зазначили у Львівській МВК.

Отож, кандидатом від «Самопомочі» на міського голову Львова офіційно став Андрій Садовий, він же очолить список партії до Львівської міської ради. Список до Львівської обласної ради очолила журналіст Парасковія Дворянин.    

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ