Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові шукають волонтерів для ремонту центру з працевлаштування для людей з інвалідністю

У Львові на базі реабілітаційного центру UNBROKEN облаштовують Центр зі збільшення можливостей для працевлаштування людей з інвалідністю.

Щоб зробити ремонт у приміщенні майбутнього центру, Громадська організація «Будуємо Україну Разом» запрошує долучитись волонтерів. Охочі можуть зареєструватися.

 Проєкт облаштування центру зі збільшення можливостей для працевлаштування людей з інвалідністю реалізує управління інвестицій та проєктів Львівської міської ради. Там пацієнти зможуть навчатися в межах двох освітніх програм: перукарська справа та протезування.

З ремонтом приміщення майбутнього центру допомагає громадська організація «Будуємо Україну Разом».  Долучитися до ремонту заохочують небайдужих.

«Проєкт ремонту приміщення поділений на 4 етапи, загальною тривалістю близько місяця. Перший етап розпочинаємо - з 16 до 24 березня. Він стосується демонтажу стін, щоб згодом облаштувати тут інклюзивну вбиральню. Також будемо шліфувати стіни та підлогу.

Запрошуємо усіх охочих приєднатися до робіт та зробити свій внесок у гідну реабілітацію тих, хто цього потребує, зокрема й наших захисників та захисниць», – кажуть у ГО «БУР».

Зареєструватись можна за посиланням: https://cutt.ly/qw0D7YSt.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ