Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові скасували пересадкові квитки в елекротротранспорті

В перший день після підвищення тарифів на проїзд в електротранспорті Львова в пасажирів щезла можливість придбати пересадкові квитки. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.
Скрін з програми Приват24

Як виявилось, після подорожчання проїзду, в програмі Приват24 залишились лише квитки на разові поїздки без можливості пересадки.

Так разовий загальний квиток коштує 6 гривень, а студентський 3 гривні.

Нагадаємо, за повідомленням ЛМР, передбачалось, що 90-хвилинний разовий квиток (з можливістю пересадки на інший трамвай чи тролейбус) подорожчає з 5,50 до 8 гривень. Але в рішенні ЛМР «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському електричному транспорті» не виявилось передбачено даного виду квитків.

Зазначимо, в 2018 році "Львівелектротранс" порушив рішення виконкому ЛМР про вартість місячної електронної картки. Замість погодженої виконкомом Львівської міської ради вартості в 150 гривень практично місяць з львів'ян брали оплату 160 грн.

Можливо, скасування пересадкових квитків відбулось через недогляд керівництва Управління транспорту ЛМР. На даний час ми очікуємо відповіді на це питання від відповідних структур.

Нагадаємо, відповідно до рішення виконавчого комітету "Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському електричному транспорті", з 15 січня вступить в дію відкоригований тариф разової поїздки в трамваях та тролейбусах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ