Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові стартував черговий сезон Громадського бюджету

Стартує голосування, тому раджу ознайомитись з проектами і подумати про вибір завчасно, щоб бути максимально об'єктивним. Або якщо уже є симпатія - активно включитись в агітацію, - каже Андрій Пундор, депутат фракції Об'єднання Самопоміч.

Так, 1 листопада стартував голосування за найкращі проекти громадського бюджету Львова.

Що варто знати про голосування за проекти Громадського бюджету Львова 2019-2020?

Голосування розпочалося в 00.01 01 листопада 2019 і завершиться в 23.59.59 15 листопада 2019 року. Проголосувати можна за 1 великий та 1 малий проект. Віддати один голос за малий проект та один голос за великий проект можуть ті особи, які досягли 16-річного віку та відповідають одному з наступних критеріїв:

• Місце проживання особи зареєстроване у м. Львові (м. Винники, смт. Рудно, смт. Брюховичі), що підтверджується паспортом або карткою львів’янина.

• Підприємство, установа чи організація, де працює відповідна особа, зареєстроване у м. Львові, що підтверджується паспортом та довідкою з місця праці.

• Особа навчається у м. Львові, що підтверджується паспортом та студентським квитком або іншим документом, що підтверджує факт навчання.

• Особа володіє на праві власності об’єктом нерухомості у м. Львові, що підтверджується паспортом та витягом з відповідного реєстру прав власності.

• Місце народження особи зареєстроване у м. Львові, що підтверджується паспортом або свідоцтвом про народження.

Яким чином можна проголосувати?

Якщо Ви офіційно зареєстровані у Львові, то проголосувати можна на електронній платформі «Громадський проект» https://lviv.pb.org.ua/ або https://gb.city-adm.lviv.ua/ з допомогою bank ID або електронно-цифрового підпису. ВankID — це спосіб електронної ідентифікації громадян через українські банки. Банк, клієнтом якого ви є, має інформацію про вас — ПІБ, місце проживання, тощо. Обравши опцію «голосувати з BankID», ви надаєте системі разовий доступ до потрібних даних. Банк автоматично підтверджує Вашу особистість - і ви голосуєте!

Адреси Центрів надання адміністративних послуг :

  • ЦНАП пл. Ринок, 1
  • ЦНАП вул. Шевченка, 374
  • ЦНАП вул. Ген. Чупринки, 85
  • ЦНАП вул. І. Виговського, 32
  • ЦНАП вул. К. Левицького, 67
  • ЦНАП пр. Червоної Калини, 72а
  • ЦНАП вул. М. Хвильового, 14а
  • ЦНАП вул. Грушевського, 55, смт. Рудне


Графік роботи Центрів надання адміністративних послуг :

Понеділок 09:00-18:00 П'ятниця 09:00-17:00

Вівторок 09:00-18:00 Субота 09:00-16:00

Середа 09:00-20:00 Неділя вихідний

Четвер 09:00-20:00

* Робота центрів ведеться без обідньої перерви.

- Зверніть увагу, - доповнює інформацію Орест Файфурка, заступник начальника управління - начальник відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» Львівської міської ради, - на території Центру надання адміністративних послуг забороняється здійснювати агітацію та переконувати проголосувати за окремо взятий проект чи проекти. В разі, якщо необхідна додаткова інформація телефонуйте 297-57-63 або пишіть на ел. скриньку [email protected] Обираючи проект, Ви впливаєте на розподіл бюджетних коштів та розвиток нашого міста. Обирайте відповідально!

До слова, цього року на громадський бюджет Львова подано 219 проектів. Це на 60 більше ніж минулого року.

Публікація у рамках Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ