Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться тренінг для експертів громадянського суспільства

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ЛОДА, 21 жовтня 2019 року у м. Львові відбудеться одноденний регіональний семінарі-тренінг "Організації громадянського суспільства як надавачі соціальних послуг: існуючі державні механізми регулювання та фінансування"

Тренінг реалізовується за ініціативи Офісу Координатора проектів ОБСЄ в Україні спільно з Офісом Президента України та Міністерством молоді та спорту України.

Мета заходу – підтримати розвиток законодавчої бази та спроможності органів влади та громадянського суспільства для ефективної співпраці на основі кращих міжнародних практик.

Запрошуємо експертів громадянського суспільства, які займаються організаційним розвитком та формуванням внутрішньої політики організацій взяти участь у заході.

Для участі обов’язково заповнити анкету за посиланням. Інформацію щодо місця та часу проведення заходу буде повідомлено додатково опісля опрацювання анкет координаторами проектів ОБСЄ.

Координатор проектів ОБСЄ в Україні повністю забезпечує учасникам заходу харчування впродовж заходу та покриває усі транспортні витрати.

Контактна особа для отримання додаткової інформації: Анастасія Шовкопляс, асистентка проектів відділу розвитку громадянського суспільства в Україні, тел.: 067 239 27 94, електронна пошта.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ