Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові відбулась зустріч Дипломатичного Клубу

Сьогодні, 27 листопада, у Львові відбулась зустріч Дипломатичного Клубу. Про це Гал-інфо повідомили сьогодні, 27 листопада, у прес-службі Львівської ОДА.

«Переконаний, що ми ще багато чого зробимо спільно. Робота клубу, підтримка дітей, яка є гарною традицією цього товариства продовжуватиметься ще багато років. Є багато досягнень, і дуже приємно, що ми збираємось у цьому колі. Львів на другому місці після столиці за кількістю дипломатичних установ, відповідно це є обличчям регіону. Бажаю всім успіху й надалі, сподівають на Львівщині буде щораз більше Почесних консулів. Адже як тільки з’являються нові консульства у Львові – приходять культурні дні тієї чи іншої країни, нові можливості для обмінів досвідом, бізнесу», - звернувся до почесних членів Клубу голова Львівської ОДА Маркіян Мальський.

У межах зустрічі очільник Львівщини відзначив грамотою та подякою голови облдержадміністрації Почесного консула Республіки Білорусь у Львові Ігоря Дротяка та помічницю Почесного консула Республіки Білорусь у Львові Оксану Милян.

Нагадаємо, що питання з виділенням компенсацій постраждалим з будинку №101/1 на вул. М. Грушевського, 101/1 «зависло» на рівні Кабміну. 

Нагадаємо, що 27 листопада суд обрав міському голові Львова Андрію Садовому запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 1 мільйон 56 тисяч 550 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ