Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львові відзначили 25 найкращих сімейних лікарів та медсестер міста

У Львові нагородили 25 сімейних лікарів та медсестер, які мають найвищий показник роботи. Їх визначила комісія з оцінки виконання міської програми "Здоров’я львів’ян", ініціатором якої є депутат фракції "Європейська Солідарність" Євген Кузик.

За словами депутата, важливо працювати для того, аби у львів'ян було розуміння, що турбота про себе починається з якісного здоров'я і необхідності дбати про свій організм не у критичній ситуації, а завжди.

"Завдяки роботі сімейних лікарів та медсестер, у Львові 63% мешканців пройшли скринінги деяких основних захворювань. У минулому році цей показник складав 24%! Завдяки нашій програмі "Здоров’я львів'ян", ми маємо можливість активніше залучати людей до обстежень.

Як результат - практично втричі більше пацієнтів не мають страху проходити обстеження та відвідувати своїх сімейних лікарів. Це дуже гарний показник! Дуже дякуємо всім лікарям, адміністраціям за працю та координацію дій", - прокоментував Євген Кузик.

Нагадаємо, минулого року запровадили програму скринінгу, профілактики та ранньої діагностики захворювань "Здоров’я львів’ян" на 2022 – 2024 роки. Програма мотивує лікарів діагностувати такі недуги, як-от гіпертонічна хвороба, цукровий діабет та онкологічні захворювання (рак молочної залози, передміхурової залози та колоректального раку певних вікових груп із застосуванням скринінгових програм). 

Усі сімейні лікарі Львівської громади беруть участь у реалізації цієї програми. 25 найкращим із них, відповідно до реалізованих показників обстежених осіб, виплачують премію в розмірі 20 тис. грн (без урахування податків).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ