Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові виявили ще два об’єкти, де ведеться самочинне будівництво

Провівши перевірки, міська Інспекція держархбудконтролю виявила самовільне будівництво на вул. Смілій, 1а та на вул. Варшавській, 171 (ЖК "Хелен Таунхаус"). Відтак Львівська міська рада застерігає мешканців бути обачними і не купувати квартири у неперевірених забудовників. Про це повідомили 14 квітня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

ʺНа об’єкті, що на вул. Сміла, 1а, роботи розпочались ще у 2020 році. Однак ми тоді не могли проводити перевірок, оскільки у нас забрали повноваження. Тепер, коли наша Інспекція знову має повноваження, ми відкрили перевірку, за підсумками якої зрозуміли, що там відбуваються будівельні роботи без належних дозвільних документів. Йдеться про реконструкцію із добудовою приміщень. Замовником виступає Лагно Ганна Михайлівнаʺ, - зазначив начальник Інспекції ДАБК м. Львова Тарас Павлишин.

Також він додав, що на вул. Варшавській, 171 забудовник відновив будівництво багатоквартирного будинку без необхідних дозвільних документів. Тому Інспекція притягне до відповідальності фізичну особу, що є власником ділянки.

ʺСтосовно вул. Варшавської, 171, то там раніше продавали квартири через Інтернет, ми бачили інформацію щодо ЖК ʺХелен Таунхаусʺ. Станом на сьогодні будівельні роботи там відновили, і ми запустили перевірку. Але там право власності на землю оформлено на фізичну особу - Лагно Миколу. Було проведено перевірку, ми також притягнемо їх до відповідальності через відсутність необхідних дозвільних документів. Там будується багатоквартирний будинок на 4 поверхи. Нам важливо, щоб люди знали, що ці роботи самовільні і не купували там квартирʺ, - додав Тарас Павлишин.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, міська Інспекція ДАБК оновила перелік підприємців та осіб, які зарекомендували себе недобросовісними забудовниками. 

Список недобросовісних забудовників Львова

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ