Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові з початку серпня госпсуд визнав банкрутами три юрособи

У їх числі – Товариство з обмеженою відповідальністю «Інтер Галич Торг», спільне українсько-голландське підприємство у формі Товариства з обмеженою відповідальністю «Львів-Петроліум», підприємство об`єднання громадян «Соломія» Львівського обласного осередку всеукраїнської громадської організації «Українська спілка інвалідів».
Ілюстративне фото

Як вбачається з матеріалів Єдиного державного реєстру судових рішень, постанови про визнання банкрутами вищеперерахованих підприємств Господарським судом Львівської області (суддею Андрієм Морозюком) були винесені в один і той же день – 10 серпня 2021 року, у банкрутних справах, що були відкриті за заявами Головного управління ДПС у Львівській області.

У справі про банкрутство ТОВ «Інтер Галич Торг» (ліквідатором у якій було призначено арбітражного керуючого Босака Олега Євгеновича) вимоги кредитора – ГУ ДПС у Львівській області – були визнані на загальну суму 11 622 029 грн. У банкрутній справі щодо СП «Львів-Петроліум», ТОВ (ліквідатором у якій також є Босак О.Є.) - на загальну суму 12 806 547 грн., у справі відносно ПОГ «Соломія» ЛООВГО «УСІ» (ліквідатором у якій призначено арбітражного керуючого Іваська Святослава Миколайовича) - на загальну суму 30 334 691 грн.

За інформацією You Control, ТОВ «Інтер Галич Торг», основний вид діяльності якого оптова торгівля тютюновими виробами, було зареєстровано 06.04.2016 року. Керівником товариства є Старовойтов Данило Ігорович, кінцевим бенефіціарним власником та засновником – Федчук Богдан Богданович.

СП «Львів-Петроліум», ТОВ, що спеціалізується на оптовій торгівлі твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами, зареєстровано 03.07.1996 року. Його керівник – Естремський Сергій Петрович, кінцевий бенефіціарний власник - Шпег Ірина Броніславівна, засновники – фірма «Лугор Естаблішмент» та ТОВ «Фірма «Авіс».

Дата реєстрації ПОГ «Соломія» ЛООВГО «УСІ», основний вид діяльності якого лісопильне та стругальне виробництво, 27.01.2009 року. Керівником підприємства є Заболотний Любомир Володимирович, засновником - Львівський обласний осередок всеукраїнської громадської організації «Українська спілка інвалідів».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ