Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові запрацював портал з відстеження трамваїв та тролейбусів

Від сьогодні, 3 грудня, у Львівському комунальному підприємстві "Львівелектротрансі" запрацював новий транспортний портал, який дозволяє миттєво відстежити у режимі онлайн електротранспорт, переглянути графіки руху трамваїв і тролейбусів, підписатися на актуальну, оперативну інформацію та навіть знайти роботу, чи здобути нову професію, - інформує пресслужба "Львівелектротрансу".
Фото "Львівелектротранс"

Директор ЛКП "Львівелектротранс" Андрій Свищо радіє, оскільки над цим порталом працювали спільно з розробниками та усім підприємством.

"Кожен із наших працівників вносив свої пропозиції та ідеї, на основі багаторічного досвіду, знань та вмінь. Вважаю, що лише у командній роботі можна щось створити нове, і ми цього досягнули. Відтепер кожен наш пасажир, львів’янин чи гість міста зможе відслідкувати у режимі реального часу рух трамваїв та тролейбусів, а також знати оперативну інформацію про ремонтні роботи чи будь-які в зміні руху" , – зазначив Андрій Свищо .

Про технічні особливості роботи над створенням сайту розповів начальник відділу комп'ютерного забезпечення, впровадження та експлуатації новітніх технологій ЛКП «Львівелектротранс» Павло Маковецький .

"Хоча розробка порталу let.org.ua тривала з середини 2020 року, нам вдалось значно більше зробити, ніж просто офіційний сайт установи. А своєрідний "порадник" пасажирам електротранспорту. Тут є і підписка на новини, можливість замовлення онлайн послуги "Перевезення на замовлення" – від сучасного трамваю до сторічного трамваю Sanok SW1, також ознайомитися з локаціями продажу квитків та різними безконтактними видами оплати онлайн: на сайті, QR -кодом і Приват 24, через SMS , Bluetooth та додаток EasyWallet тощо" , – повідомив Павло Маковецький.

Розробник порталу, директор компанії "OneSoft" Андрій Ковалик , наголосив, що будь-який ресурс створюють із врахуванням всіх побажань замовника.

"Приємно, коли робиш щось корисне, а згодом сам цим користуєшся, як і усі пасажири електротранспорту. Тому, найперше, кредо у нашій роботі – це якість та швидкість виконання поставленого завдання. Згодом спільно з ЛКП «Львівелектротранс» додамо ще багато цікавих функцій на цей новостворений портал" , – підкреслив Андрій Ковалик .

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ