Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові запрошують на настільну гру про громадську участь

У неділю, 20 серпня, активних мешканців запрошують долучитися до гри UChange, яка розвиває навички громадської участі та впливу на прийняття рішень у місті. Подія відбудеться в межах тижня Майстерні міста 2023, що проходить у Львові. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.
Фото: з Facebook-сторінки Майстерня міста

Це практична реаліті-гра з навчання засадам громадської участі. Вона розвиває навички взаємодії мешканців з органами влади для повноцінного включення в громадське життя спільноти. Учасників поділять на групи, які обиратимуть найкращі інструменти громадської участі для вирішення проблем: звернення, запит на інформацію, громадський бюджет, публічні консультації, е-петиції. На учасників гри чекають смаколики.

Деталі гри на сторінці події у Facebook

Дата та час гри: 20 серпня 2023 з 13:00 до 15:00, Spilno бібліотека (вул. І. Миколайчука, 1).

Реєстрація на гру за посиланням. Організатори надішлють підтвердження участі за день до події.

Захід проходить в межах проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ», що виконується німецькою урядовою компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за фінансової підтримки Урядів Німеччини та Швейцарії.

Партнери події: Офіс Ради Європи в Україні. Друзі Майстерні міста: мережа магазинів Gorgany, ТМ “Galicia”, мережа магазинів туристичного спорядження Shambala та оператор прокату самокатів E-Wings.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ