Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканців Львова запрошують подавати ініціативи для перетворення міста

Організатори Майстерні міста 2023 готові надати додаткове фінансування до 30 тис. грн для втілення кращих ідей, пише пресслужба ЛМР.
Фото: ЛМР

Як повідомляється, щороку Майстерня міста об'єднує громадськість, владу та бізнес Львова для якісного перетворення міста, використовуючи кращі практики залучення мешканців.

Цьогоріч Майстерня буде проходити з 14 по 20 серпня. Основними темами заходу стануть: інтеграція нових мешканців Львова (ВПО), природоорієнтовані рішення у Львівській МТГ, розвиток велоінфраструктури та мобільності.

Стати співорганізаторами Майстерні міста 2023 та запропонувати свої ідеї для подій можуть як громадські організації, локальний бізнес, так і активні мешканці Львова та внутрішньо переміщені особи. 

Для цього до 16 червня потрібно подати заявку зі своїми пропозиціями за посиланням

"Організатори Майстерні міста 2023 готові надати додаткове фінансування до 30 тис. грн для втілення кращих ідей. Кожну заявку розглянуть окремо. Усі запропоновані заходи мають сприяти розвитку громади та залученню мешканців до спільнотворення. Наприклад, можливі встановлення парклетів, висадка дерев, створення стінописів та інші ініціативи, які спрямовані на покращення середовища міста", — ідеться у повідомленні.

Також планується проведення лекцій, воркшопів, майстеркласів та екскурсій.

Нагадаємо, Майстерня міста — проєкт Інституту міста, який проводять у Львові, починаючи з 2011 року. Це тиждень подій, які мають на меті розвиток партисипації мешканців, а також створення спільного майданчика для комунікації та співпраці громадськості, влади та бізнесу, для якісного перетворення міста.


 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ