Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Мінінфраструктури до 15 лютого приймуть рішення щодо блокування російських фур

Кабінет міністрів України доручив прийняти рішення щодо блокування російських фур до понеділка. Про це повідомили у прес-службі Міністерства інфраструктури України.

У прес-службі Міністерства інфраструктури повідомили, що питання було у п’ятницю порушено міністром Андрієм Пивоварським.

«Кабінет міністрів доручив Міністерству внутрішніх справ, Міністерству закордонних справ, Міністерству інфраструктури, Міністерству економічного розвитку і торгівлі України в межах їх повноважень до понеділка виробити рішення по ситуації у Волинській і Закарпатській областях з російськими вантажівками», - повідомили у прес-службі.

Нагадаємо, що з 11 лютого на трасі Київ-Чоп в районі с. Нижні Ворота Воловецького району Закарпаття розпочалася безстрокова акція з блокування вантажівок з Російської Федерації, які прямують з Львівської та Волинської областей на митні пункти пропуску у Закарпатській області. Через заборону вʼїзду російським вантажівкам на територію Польщі, перевізники спрямували свій транспорт на пункти пропуску з Румунією, Словаччиною та Угорщиною. Ініціаторами акції виступили активісти підрозділу та ГО “Карпатська Січ”, Правого Сектору, ЦК “Азов”, волонтерської частини батальйону “Айдар”, спілки учасників АТО “Побратими України”.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ