Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Мінську проходить зустріч політичної підгрупи щодо Донбасу

У Мінськ проходить зустріч робочої групи з політичних питань щодо врегулювання ситуації на Донбасі. Про це повідомляє МЗС Білорусі у twitter.

Як наголошується у повідомленні, це перше засідання підгрупи в 2016 році.

Перше в 2016 році засідання тристоронньої контактної групи з врегулювання конфлікту на Донбасі заплановане у Мінську на 13 січня.

Вчора в Києві представник України в контактній групі Леонід Кучма зустрівся з представником Росії в контактній групі Борисом Гризловим. Вони обговорили підготовку до засідання контактної групи, яке заплановане на 13 січня.

Наприкінці минулого року лідери країн «нормандської четвірки» провели переговори у телефонному режимі і домовились подовжити дію Мінських угод на 2016 рік. Тоді також домовилися про зустріч міністрів закордонних справ країн «нормандського формату» наприкінці січня-початку лютого.  

Крім того, як тоді повідомляли прес-служби президента Франції Франсуа Олланда і канцлера Німеччини Анґели Меркель під час розмови лідери країн «нормандської четвірки» вирішили просити робочу підгрупу з політичних питань Тристоронньої контактної групи розробити проект закону про вибори в окупованій частині Донбасу.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ