Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Новому Роздолі організували навчання про важливість сортування відходів.

У Новому Роздолі організували навчання для внутрішньопереміщених дітей та дорослих про важливість сортування відходів.

7 вересня 2023 року у місті Новий Розділ Компанія «Центр ЛТД» спільно з Асоціацією «ЕКО Кластер»,  БО «Міжнародний фонд охорони здоров’я та навколишнього середовища «Регіон Карпат»  у рамках проєкту «Захист внутрішньо переміщених осіб в Закарпатській, Чернівецькій, Львівській та Івано-Франківській областях" організувала третє навчання про те як правильно сортувати відходи. 

Про це розповів директор Компанії «Центр ЛТД» Олег Бота. 

«Ми втретє продовжуємо привертати увагу до питань формування високої екологічної культури поводження з відходами. Вже змалечку підростаюче покоління повинно усвідомлювати свою відповідальність за дбайливе і раціональне ставлення до природних ресурсів, до ефективного їх використання та охорони довкілля», - зазначає Олег Бота. 

Під час заходу учасникам розповіли про важливість сортування відходів, ознайомили із контейнерами для роздільного сортування та переконали у важливості дотримуватись правил сортування, адже це допоможе зберегти довкілля та підтримати економіку нашої держави. Учасники мали змогу ознайомитись із практичними прикладами як із зношених шин та покришок можна зробити плитку, яку можна використати у господарці міст та сіл чи як із відсортованого скла виготовити мильниці та дозатори для ванної кімнати. Наймолодші учасники отримали книжечку із серії «Наліпки-рятувалки, дбаємо про довкілля».

«Ми ставимо собі за мету спонукати суспільство, починаючи з наймолодших його учасників до того, щоб сміття не потрапляло на смітники та сміттєспалювальні заводи, а мало життєвий цикл, аналогічний до повторного використання ресурсів в природі», - зазначає виконавчий директор Асоціації «ЕКО Кластер» Олена Вітрак.

Дякуємо БО «Міжнародний фонд охорони здоров’я та навколишнього середовища «Регіон Карпат» за можливість такого навчання.

Нагадаємо,  що 9 липня 2023 року вступив в дію Закон України «Про управління відходами», який спрямований на вдосконалення системи управління відходами.

Щодо співпраці та консультування з питань управління відходами  на вашому підприємстві чи у громаді, а також щодо проведення просвітницьких заходів щодо важливості сортування відходів просимо телефонувати +38 096 781 05 37, +38 067 725 54 32, або надсилати запитання: [email protected]. Більше інформації на сайті: center-ltd.com.ua

Щоб не пропустити жодної актуальної новини у сфері екології, підписуйтесь на телеграм канал  https://t.me/EnvRespBusiness 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ