Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Новояворівську відбувся обласний чемпіонат з жиму лежачи та класичного жиму лежачи

Як повідомили в Управлінні молоді та спорту ЛОВА, це традиційні змагання, присвячені пам’яті майстра спорту України з пауерліфтингу Михайла Невзорова.

Турнір відбувся 15-17 грудня, у ньому взяли участь 150 спортсменів з Львівської, Івано-Франківської та Донецької областей. Серед учасників – усі вікові категорії: юнаки та дівчата, юніорки та юніори, чоловіки та жінки, ветерани. Силачі змагалися у двох дивізіонах: класичний та екіпірувальний жим лежачи.

Найбільш феєричними стали виступи переможців абсолютної першості серед чоловіків та жінок: майстра спорту Селецького Івана, майстрині спорту Кошелик Мирослави, майстра спорту Шестопалова Івана та майстрині спорту Король Ярини. Всі ці спортсмени - представники Львівської області.

«Михайло Невзоров – це визначна постать в українському паверліфтингу. Він був майстром спорту України, багаторазовим чемпіоном України, чемпіоном Європи з пауерліфтингу серед ветеранів, а також рекордсменом України з жиму лежачи, тренером чемпіонів та призерів всеукраїнських змагань. Пишаємось, що Львівщина багата на такі спортивні таланти, у нас потужна спортивна історія,» - розповідає начальник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ