Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У «Пори» намагаються відібрати 2,4- 2,5% голосів виборців до Львівської обласної ради

ГП «Пора» вважає, що у неї намагаються відібрати 2,4- 2,5% голосів виборців до Львівської обласної ради — заявив 31 березня 2006 року під час прес-конференції голова політради ЛОО ГП «Пора» Дем’ян Малярчук. За його словами, майже щодня кількість голосів за «Пору», за даними ТВК, зменшуюються на 1%, і якщо так піде далі, то «Пора» боїться, що не потрапить до облради.
Як наголосив голова виконкому ЛОО ГП «Пора» Андрій Рожнятовський, підставою вважати, що вибори фальсифікують є те, що за 5 днів після виборів ТВК опрацювала тільки результати по 12-ти районах області.
Крім цього, «Пора» виявила дуже багато фактів порушень під час виборів, зокрема, неправильно заповнені протоколи дільничних комісій, плутанина з голосами за кожну політичну силу та інші.
Проте, як зазначив Андрій Рожнятовський, наразі члени «Пори» протестують проти фальсифікації виборів лише пікетом під Львівською ОДА, однак, коли вже офіційно будуть оприлюднені результати виборів і «Пора» буде мати факти, які підтверджуватимуть, що вони сфальсифіковані, то партія звертатиметься до суду.
Вимоги «Пори»: або скасувати результати виборів на окремих дільницях, або скасувати вибори взагалі, або ж переголосування — все залежить від того, наскільки будуть сфальсифіковані результати виборів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ