Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Россільгоспнагляді вже сумніваються, що завтра почнуть знищувати "санкційні" продукти

Російська Федеральна митна служба не готова до спільних заходів по знищенню "санкційних продуктів". Тому в Россільгоспнагляді не впевнені, що цей процес розпочнеться 6 серпня, повідомила прес-секретар відомства Юлія Мелано.

"У цьому випадку ми не знаємо, чи зможемо ми завтра приступити до знищення продукції з огляду на те, що є питання, які на рівні ФТС неврегульовані", - сказала вона

"ФТС на сьогоднішній день виявилася не готова до спільних заходів по знищенню вже затриманої продукції", - додала Мелано.

За останніми даними, перші партії санкцій продукції можуть бути знищені у четвер, 6 серпня, в Оренбурзі та Петербурзі.

"В Оренбурзі може бути знищено 20 тонн сиру, в Пітері - свинина, точний обсяг невідомий", - сказала Ю.Мелано, зазначивши, що наразі питання, як і раніше, знаходиться в підвішеному стані.

"Митні органи готові дати відповідь по знищенню затриманої продукції в Оренбурзі завтра. Сказали, що рішення буде ухвалено завтра о 10 ранку, відповідно, в Оренбурзі буде вже 12 дня. Під питанням знаходиться також знищення затриманої продукції в Петербурзі, там знову ж по ФТС питання", - розповіла прес-секретар Россільгоспнагляду.

Крім того, 6 серпня в одній з областей може бути знищена партія нектаринів (З машини), сказала Ю.Мелано.

Нагадаємо, уряд РФ доручив Федеральній митній службі, Россільгоспнагляду і Росспоживнагляду знищувати ввезену в країну продукцію, включену до списку санкцій. Знищення продукції має розпочатися в Росії 6 серпня.

УНН

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ