Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Рибакова переконані, що будинок Деньковича пікетували "бютівці"

«Сьогоднішні події (23 лютого) у Львівській області стали ще одним свідченням того, що БЮТ розгорнув широкомасштабну кампанію дискредитації не тільки лідера нашої фракції Ігоря Рибакова, а й персонально членів нашої команди». Про це говориться в заяві фракції "Реформи заради майбутнього" з приводу сьогоднішніх подій в селі Зимна Вода, що на Львівщині.

Зокрема, у заяві сказано: "Як відомо, сьогодні (23 лютого) було скоєно напад на будинок народного депутата, що входить до депутатської фракції "Реформи заради майбутнього" Івана Деньковича. Під будинком депутата групою невідомих були організовані заворушення, а на паркан біля будинку був вивішений похоронний вінок.

«Нам відомо, що сьогоднішні хуліганські дії молодчиків біля будинку Івана Васильовича організували містечкові сірі кардинали, які контролюються львівської організацією БЮТ, - говориться в заяві фракції "Реформи заради майбутнього".

«Очевидно, в БЮТі намагаються компенсувати ганебний провал своєї провокації, спрямованої проти нашої фракції. Тепер «бютівці», як ми бачимо, почали наносити «точкові» удари по людях з нашої команди », - заявляють депутати.

У заяві підкреслюється, що Іван Денькович у свій час очолював одну з найпотужніших обласних організація БЮТ - Львівську. «Саме завдяки Івану Васильовичу підтримка БЮТу у Львівській області доходила до 86%, - нагадують депутати в своїй заяві, - але після того, як керівництво БЮТ перестало приховувати свої « фірмові » внутрішньопартійні методи роботи - стукацтво, солдафонство, тотальне шпигунство і нашіптування, Денькович , звичайно ж, не зміг продовжувати приймати участь у всьому цьому і вийшов з партії, склав повноваження керівника Львівської організації».

«Сьогодні на дім Івана Васильовича, в якому перебували його діти і внуки, був вивішений похоронний вінок. Я думаю, що це красномовне свідчення того, що в БЮТі не нехтують найпідлішими, наймерзотнішими методами розправи зі своїми опонентами, - підкреслюється в заяві.

Депутати також повідомили, що ними вже підписано звернення до всіх силових структур - ГПУ, СБУ і МВС - із закликом дати правову оцінку сьогоднішнім хуліганським діям, організованим БЮТом під будинком Івана Деньковича".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ