Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Садового кажуть, що два пакети документів по межах міста відправили обласній владі

Начальник управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин, в.о. директора департаменту містобудування ЛМР Сергій Коровайник сьогодні, 20 жовтня, під час засідання сесії Львівської міської ради заявив, що місто надіслало до влади Львівщини два пакети документів щодо затвердження меж Львова, але рішення немає. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Коровайник нагадав, що депутати ще минулої каденції погодили ухвалу про межі Львова. Відповідно, два пакети документів були скеровані до Львівської ОДА та Львівської облради.

"Зараз у Львівській ОДА і Львівській облраді лежить технічна документація щодо меж Львова. Надійшла відповідь від Синютки, що у нас немає знятого конфлікту із Рясною-Руською, а тому питання буде врегульовуватись на сесії ЛОР. Від Рясної-Руської ми нічого не хочемо, тому не треба погоджувати з ними межі", - сказав Коровайник.

Нагадаємо, що в коментарі Гал-інфо голова Львівської облради Олександр Ганущин заявив, що Львівська обласна рада не може затвердити межі Львова поки місто не надасть увесь необхідний пакет документів. Задекларовані наміри Львівської міської ради (про створення львівської агломерації) наразі не підкріплені рішеннями місцевих рад і самої міськради Львова.

Олександр Ганущин зазначив, що до нього надійшло звернення від міського голови Львова Андрія Садового щодо зміни меж міста.

«Звернення було, але без відповідного містобудівного проекту. Цей містобудівний документ проходить погодження сесій місцевих рад, потім затверджується обласною радою, а згодом Верховною Радою України. Відповідний проект рішення з цього приводу, щоб ми могли розглядати, не надійшов в обласну раду. Надійшли пропозиції щодо бачення. Це окремий перелік на двох аркушах. Ми не готові це розглядати. Буде відповідний проект – будемо розглядати», – зазначив Олександр Ганущин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ