Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У "Слуг народу" кадрові перестановки: що відомо

У понеділок, 15 листопада, відбулося засіданні фракції "Слуга Народу", під час якого прийняли декілька кадрових рішень.

Про це у своєму телеграмі повідомила речниця “Слуг народу” Юлія Палійчук.

Зокрема, на партійному з'їзді вирішили призначити новою очільницею партії “Слуга народу” Олену Шуляк.

Олена Шуляк була заступницею голови депутатської фракції партії “Слуга Народу”, заступницею голови Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування. Також вона є головою Координаційної ради з проблемних питань у містобудуванні.

До обрання у Раду тривалий час займалась підприємницькою діяльністю, була однією з 18 засновників Спілки українських підприємців, а також членкинею правління ГО “Офіс ефективного регулювання” (BRDO).

Також нардепи вирішили виключити нардепа Артема Дмитрука зі складу фракції та зі складу Комітету з питань правоохоронної діяльності. Водночас Палійчук зазначила, що Людмилу Буймістер виключили з Комітету з питань економічного розвитку.

Варто зауважити, що кілька тижнів тому на Youtube-каналі Анатолія Шарія з’явилося інтерв'ю з Дмитруком, в якому той заявив про своє розчарування в "Слузі народу". Після цього у верхівці партії почали заявляти, що це загрожує Дмитруку виключенням із її лав.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ