Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У столиці відкрили Інституту німецького права Києво-Могилянської академії

FB Павло Петренко
FB Павло Петренко
FB Павло Петренко
FB Павло Петренко
FB Павло Петренко
FB Павло Петренко
1/3
Сьогодні, 5 квітня, відкрили Інституту німецького права Києво-Могилянської академії. На події був присутній міністр юстиції Павло Петренко. Про це політик написав на своїй сторінці у Facebook.

"Щойно взяв участь відкритті Інституту німецького права Києво-Могилянської академії. Завдяки цьому закладу наші молоді юристи зможуть більш глибоко ознайомитися з історією розвитку німецького права, а також із досвідом цієї країни у забезпеченні демократії та верховенства права.

Це неоціненний досвід для нашої держави, яка рухається шляхом євроінтеграції і наближення до європейських стандартів захисту прав громадян.

Разом з президентом Могилянки Андрієм Мелешевичем підписали Меморандум про співробітництво між Мін’юстом та новоствореним інститутом. Ми готові надавати всебічну підтримку під час навчання правників та забезпечити їм можливість пройти стажування та у подальшому працевлаштуати в Міністерстві юстиції.

Хочу звернутися до майбутніх студентів Інституту німецького права. Максимально використайте всі знання, які ви отримаєте тут, для того, щоб змінити країну, в якій ви народилися і живете. Нині саме той час, коли від нас з вами залежить майбутнє України - успішної демократичної правової держави"- зазначено у повідомленні. 

Як повідомляється на сайті  Києво-Могилянської академії,  Інститут німецького права НаУКМА пропонує для студентів НаУКМА широкий вибір курсів з основ приватного та публічного права Німеччини німецькою та англійською мовами. Інститут німецького права НаУКМА – це ресурсний центр та науковий і освітній осередок, в рамках якого здійснюються порівняльні дослідження з німецького та українського права. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ