Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Верховній Раді створять міжфракційне об’єднання нардепів від Західної України

Усі нардепи від Західної України об’єднуються та створюють міжфракційне об’єднання „Галичина”, щоб відстоювати інтереси свого регіону у Верховній Раді України. Про це сьогодні, 10 листопада, під час прес-конференції повідомив народний депутат Андрій Шкіль.
За його словами, на засідання парламенту про створення міжфракційного об’єднання оголосять в останній передноворічний тиждень. Наразі ж тривають переговори із депутатами, однак, як зазначив Андрій Шкіль, попередня розмова вже відбулась із всіма представниками Західної України, від всіх політичних сил, і ніхто з них не відмовився від участі у міжфракційному об’єднанні «Галичина»: «Спочатку ми хотіли створити міжфракційне об’єднання «Львів», однак вирішили, що буде значно ефективніше, якщо ми об’єднаємо всіх представників Західної України, тим більше, що у нас, попри різну політичну приналежність, немає принципових розбіжностей у баченні розвитку Західного регіону».
За словами народного депутата, перше питання, яке буде підіймати міжфракційне об’єднання «Галичина», це буде прийняття Закону про охорону історико-архітектурної спадщини Львова. Лише прийнявши цей Закон, як зазначив Андрій Шкіль, можна буде вирішити проблему з недофінансуванням нашого міста, особливо що стосується охорони та збереження історико-архітектурної спадщини.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ